roletka_real_4

Fólie, žaluzie, sítě a rolety do oken? Výběr doplňků oken spoluvytváří dojem z celého interiéru

Chcete si zvýšit komfort vašeho bydlení? Milujte doplňky, které zpříjemňují život? Jste kreativní? Rádi bychom vás trochu inspirovali. V nabídce SULKO jsme pro vás připravili vedle kvalitních oken a dveří i řadu zajímavých doplňků, které vytvoří z vašeho domu či bytu skutečný domov. Vždyť neopakovatelnou atmosféru každého domu či bytu řeší právě detaily. Máme pro vás několik tipů.

Vyberte si žaluzie či protisluneční fólie, které ladí k vašemu interiéru

Kvalitní žaluzie nejsou jen praktickým prvkem, jež vás ochrání před slunečním zářením, ale významně dotváří celkovou atmosféru vašeho interiéru. V naší nabídce jsme pro vás připravili horizontální hliníkové žaluzie s šířkou lamel 25 mm, které mají snadné ruční ovládání pomocí řetízku, lze je samozřejmě ovládat i automaticky. Design vašich nových žaluzií si můžete vybrat z mnoha barev tak, aby přesně ladil s vaším interiérem, a to v celostínicím i necelostínicím provedení. Horizontální žaluzie můžete umístit i do meziokenního prostoru. V nabídce SULKO najdete také žaluzie vertikální, u kterých můžete naklánět lamely a regulovat osvětlení vašeho interiéru. I zde máte možnost vybírat z široké barevné nabídky.

Rolety chrání před světlem a navodí příjemnou atmosféru

Látkové nadokenní rolety jsou velmi oblíbeným a dekorativním prvkem v naší nabídce. Mají velkou odolnost proti nepříznivým vlivům, ke kterým patří především vlhkost či prach. Když použijete vhodnou látku, vytvoří vaše nové rolety příjemnou zatemňující clonu, která má minimální prosvit a navozuje příjemnou atmosféru a pocit soukromí. K podobným účelům slouží i látková plisé navyšující efekt plastových, dřevěných ale i hliníkových oken. Interiérové stínění z plisované látky doporučujeme montovat na rám okna nebo do okenního otvoru. Ovládání je zajištěno provázkem s brzdou, tyčí, madlem, klikou či motorkem.

Okenní sítě jsou k nezaplacení

Praktické okenní sítě proti hmyzu oceníte především v těchto letních měsících, kdy je váš interiér pravidelně napadán nepříjemným hmyzem. Díky sítím mohou být vaše okna po celý den otevřená a vy si můžete dopřát svěžího proudícího vzduchu bez nepříjemného obtěžování. V naší nabídce najdete sítě s lemem, na háčky nebo na obrtlíky, a to ve variantě vytahovací i statické.

Nyní záleží jen a jen na vás, jak naší nabídku využijete a v čem vás bude inspirovat. Věříme, že i vy si v ní najdete ten správný „kus“.

V naší nabídce je mnoho doplňků, které vám zpříjemní bydlení. Kontaktujte nás a my vám rádi zodpovíme všechny vaše otázky.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Okna, Praktické tipy


Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/folie-zaluzie-site-a-rolety-do-oken/
Twitter