sulko_montaz

Zapomeňte na zednické práce: Montáž oken suchou cestou

Plastová okna vyráběná pomocí nejmodernějších technologií nabízejí svým majitelům v současnosti skvělé tepelně izolační vlastnosti, protihlučnost a snadnou údržbu. Jsou cenově dostupná, odolná proti vlivům počasí a díky svým vlastnostem přinášejí významnou úsporu za energie. Proč tedy řada domácností stále váhá s výměnou starých oken? V povědomí stále přetrvávají obavy, že montáž nových oken je komplikovaná záležitost a navíc jsou nutné rozsáhlé zednické práce při začišťování vnitřních a venkovních špalet, které bývají výměnou narušeny.

Suchá cesta zkrátí výměnu oken na jeden den

Vedle klasické výměny oken nabízíme nyní svým zákazníkům výměnu oken suchou cestou, bez nutnosti zednických prací. Pro tuto elegantní a rychlou metodu jsme připravili systém oken SULKO HR+, kdy používáme speciální obkladové lišty, které jsou barevně shodné s profily oken. Tyto okenní prvky jsou velmi propracovány a umí při instalaci řešit i nesložitější detaily, a navíc jsou velmi nenáročné na údržbu. Systém výměny oken suchou cestou nabízí elegantní moderní design a je určen na všechny druhy staveb.

Jaké vlastnosti nabízí systém SULKO HR+?

Pro systém oken SULKO HR+ používáme unikátní rám se stavební hloubkou 116 mm, který má, při použití doplňkové izolace uvnitř rámu, lepší součinitel prostupu tepla než běžné pěti- či šestikomorové profily. Pětikomorové křídlo SUKLO HR+ eliminujeme veškeré kritické povrchové teploty v oblasti okna.

Vnitřní parapet je součástí okna a mechanicky připojená lišta se silikonovým jazýčkem umožňuje provést výměnu oken bez nutnosti zednických prací. Systém oken SULKO HR+ nabízí také jednodušší a ekonomicky nenáročný způsob výměny vzduchu v místnosti a splňuje vyhlášku 43/2009, která předepisuje výměnu vzduchu ve školách.

Jestli vás zaujala myšlenka výměny oken suchou cestou a potřebujete získat další informace, kontaktujte nás ještě dnes. Rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Okna, Praktické tipy, SULKO


Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/zapomente-na-zednicke-prace-montaz-oken-suchou-cestou/
Twitter