hsportal_blog

Interiérové a exteriérové dveře podle vašeho gusta. Jak vybrat rám, výplň, profil a bezpečnost?

Vchodové dveře vytvářejí první dojem při vstupu do vašeho domu či bytu. Současně by však měly splňovat vysoké nároky na bezpečnost, dlouholetou funkčnost a mít dobré tepelně izolační vlastnosti. Naopak interiérové dveře dotváří celkovou atmosféru vaší domácnosti, ale i zde záleží na kvalitě.

Co musíte vyřešit, než si vyberete ty správné dveře?

Pravé nebo levé? Tak zní první otázka při výběru vašich nových dveří. Levopravost je směr, kterým se dveře otevírají.

Pak přichází na řadu rozměr. Jsou zde standardní normy ČSN, které jsou označovány jako 600, 700, 800/1970 mm, což je průchozí šířka a výška zárubně. Dále existuje norma DIN označována 610, 735, 860 a 985/1985 mm, rozměry zde značí šířku a výšku dveří. Dnes se běžně objevují i dveře vyšší, a to 2110 mm či 2500 mm.

V neposlední řadě je potřeba zvážit, jestli vyberete dveře otočné nebo posuvné, přičemž obě varianty lze volit v různých barevných variantách a povrchových úpravách. Co se designových a bezpečnostních prvků týče, můžeme volit dveře plné, nebo prosklené. Při rozhodování je potřeba vzít v úvahu aspekty jako světlost domu, potřebu soukromí, bezpečnost, ale i to, jestli se v domě budou pohybovat děti nebo ne.

Dveře SULKO vás osloví

V nabídce SULKO naleznete širokou nabídku interiérových i exteriérových dveří, které ocení i ti nejnáročnější z vás. Vyrobíme pro vás dveře dřevěné, plastové i hliníkové a můžete vybírat z široké nabídky designů, barev a povrchů. Dřevěné dveře SULKO vyrobíme vždy přesně podle vašich požadavků. Tvar, členění, povrchová úprava i barva, vše záleží jen na vás. Naše nabídka vychází z modelů dveří EURO 78, 92 a Variotek 78, 92 a 100. Jelikož používáme dřevo té nejvyšší kvality a velmi pevné kování, mají naše dveře vynikající stabilitu, pevnost a nízkou tepelnou roztažnost.

Objevte výhody kvalitních plastových a hliníkových dveří SULKO

V nabídce plastových dveří máme nejen vchodové, interiérové a balkónové dveře, ale i dveře odsuvné a skládací. Jsou vyrobeny z vysoce odolných plastových profilů, takže spolehlivě splňují nejvyšší nároky na bezpečnost. Moderní plastové dveře SULKO mají také bezkonkurenční tepelně izolační vlastnosti a moderní design s možností výroby nadstandardních rozměrů. Kvalitní plastové profily dosahují dlouhé životnosti a nabízejí prakticky bezúdržbový provoz. Plastové dveře SULKO vychází z modelů Profi Line, Classic Line a Synego. Specialitou jsou potom posuvné dveře HS portál.

V naší nabídce jsou i dveře hliníkové, které nacházejí uplatnění především v komerčních objektech nebo v moderních designových budovách. Vyrábíme je s nízkým kartáčkovým či automatickým prahem a jsou vhodné i do bezbariérových prostor.

Potřebujete při výběru dveří poradit či získat více informací? Kontaktujte nás ještě dnes. Naši specialisté se o vás dobře postarají. Společnost SULKO vám vaše nové dveře nejen vyrobí, ale i spolehlivě namontuje.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Dveře


Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/interierove-a-exterierove-dvere-ram-vypln-profil-a-bezpecnost/
Twitter