AGC logo

Představujeme naše dodavatele – Skla do oken od značky AGC

Záleží nám na vás a vaší spokojenosti. Proto jsme vsadili na kvalitu a na osvědčené dodavatele, kteří ve své nabídce mají jen ty nejlepší produkty. V oblasti dodávky skla byla pro nás volba jasná. Společnost AGC Glass Europe, která sídlí v belgickém Louvain-la-Neuve je evropskou pobočkou skupiny AGC Glass, největšího výrobce plochého skla na světě. Od počátku naší spolupráce nás zaujalo plnění jejich motta „Glass Unlimited“. AGC Glass je tradičním výrobcem a špičkou v oblasti produkce plochého skla pro stavebnictví, automobilový a solární průmysl.

AGC využívá nejmodernějších technologií

A dnes to již ani jinak nejde. Sklo do oken, stejně tak jako všechny ostatní špičkové globální produkty, musí odpovídat a reagovat na stále rostoucí požadavky klientů, a to jak v oblasti estetiky, úspory energie, zdraví a bezpečnosti, udržitelnosti, tak i kvality. Nově vyvíjené produkty a postupy jsou důsledkem neustálého vývoje a výzkumu špičkových sklářských technologií. Technologie „float / plavení“ je v současnosti nejrozšířenějším a technologicky nejprogresivnějším způsobem výroby plochého skla. Tuto technologii využívá i náš dodavatel. AGC Glass Europe disponuje průmyslovým aparátem složeným z 18 výrobních závodů po celé západní, střední a východní Evropě.

Které produkty AGC využíváme v nabídce SULKO

Izolační sklo do oken patří v naší nabídce ke klíčovým produktům. Je tvořeno dvěma tabulemi plochého skla, jejichž vzdálenost je vymezena distančními rámy, které jsou naplněny vysoušecím prostředkem. Vnější okraj skel je utěsněn trvale pružným tmelem. Takto koncipovaná izolační okenní dvojskla jsou odolná proti mechanickému namáhání, nárazovému větru či vibracím. V naší nabídce máme připravena i zvukově izolační skla, která jsou vhodná pro objekty situované do rušných komunikací. Díky svým unikátním vlastnostem dokážou snížit hluk ve srovnání s tradičním izolačním sklem až o 75 %.

Skutečným hitem současnosti se stávají izolační trojskla. Jsou tvořena třemi tabulemi plochého skla s rámy, stejně tak jako dvojskla, naplněnými vysoušecím prostředkem, který zabraňuje kondenzaci vodních par v meziskelní dutině. Použitím různých typů skel v jedné sestavě dosahujeme unikátních vlastností, které vyhoví všem vašim požadavkům a potřebám – protisluneční ochrana, ornamentální, probarvené či bezpečnostní sklo.

Objevte skvělé vlastnosti bezpečnostního a protislunečního skla

Bezpečnostní sklo díky své speciální úpravě zajišťuje ochranu proti vloupání a brání mechanickému poškození okna. Při rozbití se sklo neroztříští. V naší nabídce máme i velmi oblíbené protisluneční sklo. Reflexní protisluneční skla či skla s absorpční charakteristikou zajišťují ochranu před nežádoucím slunečním svitem a významně navyšují izolační vlastnosti. Bezpečnostní i izolační skla si můžete objednat i v mnoha barevných odstínech.

V naší nabídce jsou i speciální druhy skel

Umíme uspokojit i ty nejnáročnější z vás a přesně tomu odpovídá i naše nabídka. Samočisticí sklo má vrchní část opatřenou jedinečnou dvoufázovou vrstvou „dual action“. Jakmile je horní vrstva vystavena dennímu světlu, rozkládá veškeré usazené organické nečistoty a rozptyluje stékající dešťovou vodu. Jsou zde i další typy skel. Neprůstřelné sklo má vysokou odolnost proti mechanickým vlivům. Sklo se zvýšenou požární odolností je zase lepené čirými mezivrstvami, které v případě požáru nabobtnají a mění se v pevný a neprůhledný štít. V naší nabídce naleznete i dekorativní sklo, ornamentní sklo či drátosklo.

Objevte výhody skel od společnosti AGC i vy. Kontaktujte nás a naši odborníci vám poradí to nejlepší řešení pro váš dům či byt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
SULKO
,

Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/skla-do-oken-od-znacky-agc/
Twitter