Kliky u oken

Kliky u oken aneb čím vším můžete naše okna otevírat?

Doba, kdy byly k mání na okna jen kličky z černého bakelitu nebo hranaté hliníkové, jsou nenávratně pryč. Konec je také chatrným obrtlíkům, jež byly jedinou překážkou oproti nenechavým zlodějíčkům. O moderním elegantním designu ani nemluvě. Pojďme se společně podívat, jaké kliky a kování můžete očekávat u kvalitních oken SULKO. Vždyť právě detaily dělají z vašeho bydlení skutečný domov.

Co nevidíme, ale pro dobrou funkci kvalitního okna je zcela zásadní?

Klička na okně je jen viditelnou částí ledovce. Základní výbavou otvíravého či sklopného okna, umožňující snadný a bezproblémový pohyb kliky, je bezesporu kování. Máme pro vás připravenu skutečně pestrou nabídku, která počítá se všemi typy oken. Na své si přijdou i ti, kteří se rozhodli pro okna oblouková či šikmá. Standardně používáme kování se dvěma bezpečnostními protikusy. Pokud požadujete vyšší bezpečnost, samozřejmě Vám vyjdeme vstříc a můžeme nabídnout více bezpečnostních protikusů, případně i certifikované bezpečnostní provedení.

I okenní klika může nabízet různé funkce

Standardně montujme okenní kliky, které se lehce zastaví v každé poloze. V naší nabídce myslíme i na zákazníky, kteří požadují kliky uzamykatelné klíčem či s pojistným knoflíkem. Okna je možné osadit i pákovými ovladači, které jsou oblíbené zvláště u oken osazených ve vyšších polohách. Pákové ovladače umožňují snazší manipulaci a pohodlnější otevírání.

Nabízíme i další funkce, které zvyšují uživatelský komfort při užívání okna. Omezovač otevřené polohy je brzda zabraňující samovolnému otevírání nebo přivírání oken a dveří. S omezovačem nedochází k poškození ostění po nárazu křídla. Omezovač otevřené polohy brzděný umožňuje navíc ještě nastavit brzdnou sílu. Křídlo je možné tak pootevřít do různých úhlů – omezovač je více polohový. Rodiče s malými dětmi ocení dětské pojistky se zámkem nebo variantu bez zámku. Na závěr zde máme ještě něco pro milovníky moderních technologií. Elektronické sledování otevření oken, které lze napojit na váš systém alarmu.

SecuSignal® – Just open and closed is a thing of the past

Značkové kliky SecuSignal používají nejmodernější technologie

Vracíte se po pěti minutách zpátky domů, zdali jste skutečně vypnuli plyn, žehličku a zavřeli vodu či okna? S vodou, plynem a žehličkou vám nepomůžeme, ale na okna máme ten správný recept. Systém klik SecuSignal vás informuje při odchodu z domu, zdali jsou všechna okna či dveře zavřená, a dokonce napoví, která z oken zůstala v domě či bytě otevřené. „Vysílač-klika“ pracuje bez kabelů a běžných baterií. Energie je vytvářena pouhým otočením kliky a systém nevyžaduje žádnou údržbu. Všechny kliky SecuSignal jsou navíc vybaveny technologií Secustik – patentovaným blokovacím mechanismem, který znemožňuje neoprávněné posunutí kování zvenku. SecuSignal, při otáčení klikou o 180° z uzavřené polohy do výklopné, má slyšitelné bezpečnostní cvaknutí, kdy systém zapadne do speciálních drážek. Kliky Secustik jsou ověřeným účinným systémem, který spolehlivě brání pokusům o vloupání.

Kontaktujte nás ještě dnes a vyberte si z široké nabídky okenních klik a dalších doplňků, jež přinesou do vašeho života kvalitu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Okna, Praktické tipy
, ,

Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/kliky-u-oken-aneb-cim-vsim-muzete-nase-okna-otevirat/
Twitter