Logo společnosti REHAU

Představujeme naše dodavatele – Společnost REHAU

Jedno z podnikatelských mouder tvrdí, že silný je ten, kdo má u sebe silného partnera. Tímto se snažíme řídit i my v SULKO, a proto se při výběru našich dodavatelů spoléháme jenom na ty nejlepší společnosti s mnoha kladnými referencemi a stovkami realizovaných zakázek. Protože jsme našim dodavatelům vděčni za skvělou práci, kterou pro nás dělají, velmi rádi bychom vám je představili a ukázali vám, proč jsme se rozhodli právě pro danou společnost. Jako prvního dodavatele uvádíme společnost REHAU, našeho dodavatele okenních profilů s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi.

REHAU – specialista na nejnáročnější produkty

Tento německý výrobce plastových polymerů nese název podle stejnojmenného města poblíž česko-německých hranic, kousek od Františkových lázní. Na původní tradici závodu na zpracování kůží navázal zakladatel firmy Helmut Wagner v roce 1948 výrobou plastových hadiček a kůží. To už ale do Německa přichází poválečné oživení a zejména automobilový průmysl začíná poptávat kvalitní plastové díly pro interiér osobních vozů, což mladá firma REHAU vidí jako svou šanci. Již začátkem padesátých let se ovšem společnost REHAU začíná specializovat na technologicky náročné aplikace polymerů, jako je například produkty zurčené pro kardiochirurgii nebo později v 90. letech silikonové těsnění pro letecký průmysl. Nás však bude zajímat spíše rok 1969, kdy z výrobní linky v REHAU sjel první plastový rám na okna, který znamenal otevření jedné z mnoha úspěšných kapitol firmy REHAU.

Od konce 60. let představila firma REHAU velké množství okenních profilů s nespočtem inovativních prvků, aby dnes s úspěchem dodávala 6 základních modelů plastových rámů té nejvyšší kvality. Není to ale jenom technologický výzkum, co nás přesvědčil k dlouhodobé spolupráci, je to zejména způsob, jakým společnost REHAU sleduje aktuální i budoucí trendy. Proto jsou všechny profily REHAU dnes nabízeny v několika variantách úspornosti, od označení „vysoce úsporný“ po „hospodárný“. Samozřejmostí jsou pak i špičkové profily pro tzv. pasivní domy, které splňují i ta nejpřísnější kritéria a certifikace.

Proč máme rádi okenní profily značky REHAU?

Výrobky společnosti REHAU, ať už se jedná o polymerové konstrukce pro letecký průmysl nebo okenní profily, prokázaly svou užitečnost i v hodně náročných podmínkách, proto jsme si jisti, že jsou zárukou dlouhé životnosti a dobrých tepelně-izolačních vlastností i pro vaše okna. Níže jsme vybrali pět důvodů, pro které jsme se rozhodli zařadit profily společnosti Rehau do našich dodávek:

  • Minimální tepelné ztráty díky dostatečně velkým komorám před a za výztuhou
  • Vynikající statika díky vnitřnímu uspořádání profilů
  • Povrchová úprava HDF – snadná údržba a kvalitní povrch s vysokou výdrží
  • Jedinečné systémy z kompozitního materiálu RAUFIPRO o stavební hloubce 86 umožňující vyřazení ocelových výztuh v základních rozměrech oken, což zaručí minimální tepelné mosty a tedy i vynikající tepelně-izolační vlastnosti
  • Dostupnost kvalitních profilových systémů optimalizovaných pro trojsklo

Profily REHAU na Sulko.cz

Kvalitní profil je radost jak pro zákazníka, tak i pro nás jako pro zhotovitele. S profily REHAU jsme schopni zaručit dlouho životnost a zajímavé úspory za topení, proto jsme se rozhodli implementovat tyto rámy do modelu Profi +, který je určen zejména pro zákazníky, kteří hledají nekompromisní kvalitu s nejlepším možným výsledkem. Tento model nemá na trhu konkurenci, jelikož je schopen dosáhnout v izolaci tepla až hodnoty Uw = 0,55 W/m2K, což je až neuvěřitelný výsledek. Model Profi + tak představuje skutečnou volbu okna na celý život a jsme si jisti, že dobře poslouží nejen vám, ale také vašim dětem. Krom těchto výhod určitě stojí za zmínku i skutečnost, že okenní rámy REHAU s velkou rezervou dostačují požadavkům EU na úsporné domy, platné pro všechny nové stavby od roku 2020. Kvalita bez kompromisů, to jsou okenní profily REHAU.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
SULKO
,

Warning: A non-numeric value encountered in /www/doc/www.sulko.cz/www/blog/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 279
Facebook
Google+
https://www.sulko.cz/blog/nasi-dodavatele-rehau/
Twitter